Емил Хумчев откри работна среща на Организацията за управление на Туристически район „Родопи“

Емил Хумчев откри работна среща на Организацията за управление на Туристически район „Родопи“ Емил Хумчев откри работна среща на Организацията за управление на Туристически район „Родопи“

Областният управител на Смолян Емил Хумчев откри работната среща на Организацията за управление на Туристически район „Родопи“. В срещата участваха Любомир Попйорданов - съветник на министър - председателя Кирил Петков, Ивайло Кожухаров-съветник на министъра на туризма, зам.-областният управител Явор Руженов и членовете на ОУТР „Родопи“.

„Всички ние сме убедени в първостепенната важност на развитието на туризма в нашия регион. Това е неотменен приоритет, независимо от политическите пристрастия и други събития, в които сме част от националната картина. Всички участници в срещата днес са непосредствено ангажирани и като бранш,  като участници и общественици в усилията за развитието на туризма през годините. Доказателство за това е и факта, че първата създадена организация за управление на туристически район в страната е именно тук. Ако има нещо, което винаги е било определящо, това е отговорността и екипността в отстояването на важните за страната и региона политики, в които туризма търси своите възможно най-адекватни и гъвкави решения за развитие, въпреки предизвикателствата и динамичните събития, на които сме свидетели, имайки предвид Ковид-пандемията и развоя на събитията в Украйна“, каза областният управител. Хумчев подчерта още, че много важна предпоставка за развитието на туризма в тези  динамични времена, е опита, който имаме на регионално и местно ниво.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре