EuroMillions: Можете да разберете дали животът ви се е променил за секунди

EuroMillions: Можете да разберете дали животът ви се е променил за секунди

Euromillions е една от най-популярните лотарии в Европа, която играят не само европейците, но и хора от цял ​​свят, тъй като чрез Lottopark можете да играете онлайн и без да напускате дома си.

Закупуването на билет, който струва 2,5 евро, вече дава възможност за спечелване на милиони. И ако купите повече от една, шансовете се увеличават.

Трябва само да се регистрирате и да създадете акаунт, за да започнете да използвате уебсайта, сякаш е официална лотарийна агенция, но е инсталирана на вашия компютър или мобилно устройство. Не е нужно да пребивавате или да сте гражданин на никоя от страните, където се играе тази известна европейска лотария, всеки, който е навършил пълнолетие и който попада в рамките на правилата на държавата си на произход, може да играе Euromillions.

Един от нашите агенти ще купи билета ви в официална лотарийна агенция във всяка от страните, където Euromillions е официална лотария: Испания, Франция, Англия, Швейцария, Белгия, Австрия, Ирландия, Люксембург, Португалия. Когато притежаваме билета във ваше притежание, той ще бъде сканиран и ще го видите в акаунта си в Lottopark. Не само печели джакпотът, има много победители, които съвпадат с по-малко числа.

Играят се 7 числа, 5, които ще наречем основни числа (между 1 и 50) и две, които ще бъдат щастливите звездни числа (между 1 и 12). Удрянето на две от основните вече носи награда. Има общо 13 наградни категории. Така че има много шансове да спечелите награди и, разбира се, можете да играете повече от един билет.

Как да разберете дали сте победител

Номерата, които ще има вашият билет, или вашите билети са по ваш избор, можете да изберете вашите щастливи числа, рождени дни на вашите близки, да ги изберете според изчисленията и вероятностите въз основа на предишни победители или просто да оставите същата система да ги избере. След като ги изберете и платите за билета, той ще бъде сканиран и можете да го проверите, след като влезете в акаунта си.

Можете да проверите резултатите от EuroMillions тук, след като тегленето се извършва всеки вторник и четвъртък от 20:30 ч. По парижко време, и да разберете дали сте един от късметлиите, чийто живот се променя напълно.

Джакпотът предлага „най-малко“ 17 милиона евро, но когато се натрупа, той става по-дебел, докато достигне максимум 190 милиона! Никой не иска да пропусне такава награда!

И когато джакпотът достигне своя максимум и линиите на лотарийните агенции са много дълги, не бива да губите време в очакване, за да можете да закупите билета си с вашите щастливи номера. Нашият агент ще го направи вместо вас и ще го сканира във вашия акаунт за минути, без изобщо да напуска дома ви, просто като щракне, докато държи вкусно кафе с другата ръка и се отпусне на дивана.

В края на тегленето номерата веднага се публикуват на уебсайта на Lottopark и можете да получите достъп до тях безплатно. Ще видите победителите във всички награди, като ви предоставят много информация на ваше разположение.

И ако се окажете късметлия и сте спечелили награда, Lottopark ще я изпрати във вашия акаунт

Променете живота си завинаги

Ако сте един от късметлиите, можете да си дадете живота, който винаги сте искали, и то само с минимална инвестиция от 2,5 евро, колкото е стойността на лотариен билет EuroMillions.

Ще се върнете на работа само ако това ви прави щастливи, ако не, можете да прекарате много време на почивка и да бъдете доволни от своите милиони евро.

Можете да проверите резултатите от Euromillions тук, тъй като тя е изтеглена, имате 180 дни да заявите наградата и със сигурност ще искате да я направите възможно най-скоро, за да осигурите бъдещето си и семейството си. Не си мислете, че това са неща, които се случват само на другите или във филмите. Ако не играете, никога нямате шанс да спечелите. Отворете акаунт и изберете щастливите си номера сега!

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре