EVN ще осигури допълнителни дежурни екипи по време на изборния ден

EVN ще осигури допълнителни дежурни екипи по време на изборния ден
Дружеството ще осигури постоянно присъствие на дежурни групи в областните градове в Югоизточна България на 12 май 2013 г.
Във връзка парламентарните избори на 12 май 2013 г. EVN България информира, че дружеството ще осигури допълнителни дежурни екипи по време на изборния ден. Всички аварийни групи са в готовност да предприемат необходимите мерки за възстановяване на електрозахранването по места, в случай на необходимост.
В изборния ден във всички областни градове в Югоизточна България дружеството ще осигури постоянно присъствие на допълнителен брой свои екипи с цел бърза реакция за отстраняване на евентуални повреди. Налице ще бъдат съответните дежурни екипи и в по-малки населени места.
Денонощно на разположение са и диспечерските центрове на EVN България за управление на мрежата, в които се извършва постоянен контрол и мониторинг на съоръжения от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрекъснат режим на работа е и денонощният телефонен център на дружеството. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на захранване.
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре