“Европа Директно” и "Райковски копринки" станаха приятели

“Европа Директно” и "Райковски копринки" станаха приятели

Екипът на Европейски информационен център “Европа Директно” в Смолян се срещна с дамски клуб „Райковските копринки”. Проявата е част от информационната кампания, която центърът провежда за популяризиране предстоящите избори за Европарламент през май. В продължилата повече от час среща на петнадесетте дами от клуба бе направена  презентация за ролята на Европейския парламент,  подробности около предстоящите през месец май избори и представяне на дейността на “Европа Директно” в Смолян.Проведе се и разговор за качеството на живот в ЕС и по-специално за децата и възрастните  в неравностойно положение, за закрилата на жените, жертва на домашно насилие, за доброволчеството като форма за справяне с някои от проблемите на обществото. Това са все теми, по които дамите от клуба активно работят.

От своя страна членовете на клуба търсеха информация за програми на ЕС, по които могат да кандидатстват, партньорства, на които могат да разчитат и споделиха темите, по които желаят да работят и да си партнират  с „Европа Директно”в Смолян.
Екипът на центъра „подслади” срещата с почерпка, подари на всички присъстващи рекламни европейски материали. Дамите от клуба зарадваха представителките на  „Европа Директно” в Смолян с прекрасни ръчно изработени тефтери, за да се отбележи началото на бъдещото сътрудничество и приятелство между двете организации.
 
 Пресцентър на „Европа Директно” в Смолян.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре