Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Сряда, 26 Март 2014

“Европа Директно” и "Райковски копринки" станаха приятели

Публикувана от
“Европа Директно” и "Райковски копринки" станаха приятели
   

Екипът на Европейски информационен център “Европа Директно” в Смолян се срещна с дамски клуб „Райковските копринки”. Проявата е част от информационната кампания, която центърът провежда за популяризиране предстоящите избори за Европарламент през май. В продължилата повече от час среща на петнадесетте дами от клуба бе направена  презентация за ролята на Европейския парламент,  подробности около предстоящите през месец май избори и представяне на дейността на “Европа Директно” в Смолян.Проведе се и разговор за качеството на живот в ЕС и по-специално за децата и възрастните  в неравностойно положение, за закрилата на жените, жертва на домашно насилие, за доброволчеството като форма за справяне с някои от проблемите на обществото. Това са все теми, по които дамите от клуба активно работят.

От своя страна членовете на клуба търсеха информация за програми на ЕС, по които могат да кандидатстват, партньорства, на които могат да разчитат и споделиха темите, по които желаят да работят и да си партнират  с „Европа Директно”в Смолян.
Екипът на центъра „подслади” срещата с почерпка, подари на всички присъстващи рекламни европейски материали. Дамите от клуба зарадваха представителките на  „Европа Директно” в Смолян с прекрасни ръчно изработени тефтери, за да се отбележи началото на бъдещото сътрудничество и приятелство между двете организации.
 
 Пресцентър на „Европа Директно” в Смолян.
Прочетена 3041 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!