Menu
Петък, 22 Март 2019 15:52

Фестивал на родопската храна ще се проведе в Девин

Публикувана от Прочетена 3022 пъти
Девин Девин
Фестивал на родопската храна „Родопска угодия“ стартира в Девин. Във фестивалната програма, която ще продължи и през съботния ден са включени редица кулинарни изяви, които целят популяризиране на родопската кухня.

Гвоздеят ще бъде Готварско шоу в съботния ден от 12:00 часа на площада в Девин. По време на шоуто главните готвачи на ресторанти и участниците във фестивала ще представят своите специалитети на обща трапеза.

Жители от девинско ще почерпят с вкусни гозби, приготвени по традиционни стари рецепти. Фестивалът ще е съпътстван с богата музикална програма, в която са включени гайдарски и фолкролни състави от различни региони на страната. 

Мероприятието ще приключи с награждаване и дегустация на ястията, след което ще се извие голямо хоро на площада в Девин. 
 
Източник: dariknews.bg
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!