Счетоводна къща Ай Еф Джи Консултинг – счетоводни, данъчни и правни услуги, регистрация на фирми

Добави към любими
Телефон 0899997999
Добавена на: 30-12-2022
Променена на: 30-12-2022
Публикувана от

Описание


Счетоводна къща “Ай Еф Джи Консултинг“ ЕООД предлага счетоводни и данъчни услуги, правни услуги, регистрация на фирми, данъчни, административни, юридически, финансови и бизнес консултации и др. за София и цяла България.

През годините сме изградили добри професионални връзки с клиентите си, с цел да задоволим техните специфични изисквания, съобразявайки се с техните корпоративни, финансови и частни интереси. Екипът на дружеството ни е съставен от специалисти в сферата на консултантските услуги с над 15-годишен опит в обслужването както на български фирми и организации, така и на чуждестранни такива. Екипът ни партнира с няколко адвокатски кантори, които предоставят правни услуги за нашите клиенти и за нас.

IFG Consulting е изключителен представител за България на IR Global в сферата на счетоводните и данъчните услуги. Счетоводна къща “Ай Еф Джи Консултинг“ ЕООД се гордее да бъде фирма, разпознаваема като член на професионалното семейството на IR Global. Разгледайте нашия профил в IR Global тук - https://www.irglobal.com/advisor/ivelin-kichukov/.
 
Предлагаме индивидуална цена на абонаментно счетоводно обслужване за София, София област и България, съобразени с вашата дейност, нужди и изисквания.

Ние искаме да станете наш клиент, затова свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта за счетоводни услуги и абонаментно счетоводно обслужване. Повече. Информация за нас, нашия опит и предлаганите услуги може да намерите на нашия сайт – www.ifgconsulting.eu

Област:

Област София
ул. Майор Първан Тошев 22-24

Информация за обявата

ID на обявата: 228
Показан: 556
Изтича: 30-03-2023
Публикувана в категория:: Услуги

Коментари

Recurring advert views in total: 153
Unique advert views in total: 402