Физико-технологичният факултет към ПУ „Паисий Хилендарски“, база Смолян обявява прием по бакалавърска програма „Компютърно индустриално инженерство и дизайн“.

. .

Физико-технологичният факултет към ПУ „Паисий Хилендарски“, база Смолян обявява прием по бакалавърска програма  „Компютърно индустриално инженерство и дизайн“. 3D Принтиране, 3D сканиране, 3D моделиране, работа с CNC фрези са част от уменията, които ще придобият студентите, обучавайки се в новата специалност.  

Обучението е четиригодишно и се извършва по съвременни методи и комуникация със студентите, които могат едновременно да учат и да работят. Професионалната квалификация на успешно завършилите програмата е машинен инженер.

Желаещите да получат професионална подготовка и технически умения в областта на проектирането, производството и експлоатацията на производствена техника и системи могат да намерят подробна информация на сайта на ПУ „Паисий Хилендарски“ https://uni-plovdiv.bg/pages/index/570/  или на място в сградата на Факултета в гр. Смолян, ул. „Дичо Петров“ 28.

 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре