Menu
Понеделник, 16 Октомври 2017 18:02

ФК- Палас победи ФК- Родопа

Публикувана от Прочетена 1170 пъти

ФК Палас - Рудозем победи ФК Родопа - Смолян с 3:1 в най- интересния мач от мъжкото първенство. Пред препълнените трибуни в Рудозем , домакините искаха повече победата и заслужено я постигнаха. Гостите от Смолян настояваха за съдии от А група , но и това не им помогна да бъдат надиграни по категоричен начин. Благодарение на тази победа ФК Палас излезна еднолично на първа позиция във временното класиране.
Отборът на Рудозем нямаме предпочитания нито за съдии, нито за дати нито за часове заяви треньора Бисер Кабаков. "Всички момчета в отбора работят, при нас няма заплати и премии. Нямаме амбиция на всяка цена атакуване на "В " група , но ако се отдаде възможност ще я използваме", добави Кабаков.

РЕЗУЛТАТИ:

НАБОР ( 2005г.-2006г.) в зона Пловдив: ФК Труд - ФК Палас 1:4

НАБОР ( 2003г. - 2004г.) МЕЖДУОБЛАСТНО ПЪРВЕНСТВО Кърджали- Смолян: ФК Мадан - ФК Палас 2:2

НАБОР ( 2007г.- 2008г.) Областно първенство - ФК Родопа - ФК Палас 3:1

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!