Menu
Сряда, 09 Май 2018 17:42

ФК „Родопа“ - Смолян ще се изправи срещу отбора на „Палас“ – Рудозем

Публикувана от Прочетена 1889 пъти

Вчера бе отбелязана 20-годишнината от създаването на Музея на ските и ски спорта в Чепеларе. С тази инициатива се поставя началото на ежемесечно представяне на спортните постижения на отделни спортисти или клубове. До края на годината ще може да посетите и да се докоснете до най-изявените спортисти.

Г-н Вангелов – първият директор на фабриката за ски – „Орион“, сподели много интересни факти относно идеята за създаването на музея, която се дължи изцяло на Димитър Райчев, който също така е основател и на Музея на карста.

Сред гостите на събитието бяха кмета на Община Чепеларе – Славка Чакърова, зам.-кмета – Наталия Каварджиева, инж.Йордан Ламбрев директор на АМЕР СПРОТС, Борислав Киряков, бивши и настоящи спортисти и гости.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!