ФК“Родопа-Смолян“ започва подготовка с две нови попълнения на 18 юни

ФК“Родопа-Смолян“ започва подготовка с две нови попълнения на 18 юни

ФК“Родопа-Смолян“  стартира лятната си подготовка на 18 юни от 18 часа на Стадион „Септември“,  в кв.“Райково“. В отбора се връщат  Михаел Кисьов и Ромарио Димитров. Кисьов, който е бивш юноша на „Левски“ имаше принос за тима от Смолян на баражите за влизане в Трета лига – Югоизточна група. Централният нападател през последният сезон е играл в Австрия. Ромарио, който е централен защитник е пребивавал през последните години в Англия. Двамата имат мачове с юношите на „Родопа-Смолян“, както и за представителният тим на клуба.

В отбора си остават и всички футболисти от зимата, включително и  Теодор Стефанов, за който през последните дни се появи информация, че ще играе в отбор от Втора лига. През новата състезателна година, тимът на „Родопа-Смолян“ ще играе изцяло с местни момчета, като изключение прави единствено Стефан Киков. Всички останали са от Смолян и региона.

На този етап плановете на клуба са изцяло подготовката за новият сезон да протече в Смолян. Тепърва ще се планират и контроли.

ФК“Родопа-Смолян“

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре