ФК „Родопа“ зарадва децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Смолян

Снимка: Адриан Кулев

ФК „Родопа“ (Смолян) зарадваха днес децата от Центъра за настаняване от семеен тип в Смолян. Вицепрезидент на клуба Валентин Кюлхански греньоръа Кириякос Георгиу и футболистити  подариха подаръци на учениците по повод 15-ти септември, закупени със средствата от обявената благотворителна акция от клуба и им пожелаха спорна и успешна учебна година.

В кампанията бяха събрани общо 880 лв. от дарения на фенове, футболисти  и граждани. С тях бяха закупени раници, анцузи, тениски, къси панталони, учебни пособия и лакомства за всички 5 момчета и 1 момиче, които са ученици от 1 до 7 клас и са настанени в центъра. 

Акцията бе подкрепена от Община Смолян, като с лични средства в нея се включиха  кмета Николай Мелемов и зам.-кметовете, Марин Захариев и инж. Мариана Цекова.

Управителите на търговските обекти, от където бяха закупени подаръците , подпомогнаха инициативата с отстъпки на закупените артикули.

От своя страна ръководството и децата на Центъра за настаняване от семеен тип благодариха за жеста и пожелаха успехи на отбора. 
 
Източник: Дарик.бг
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре