Фотоизложба „Смолян – перлата на Родопите” на фотоклуб „Светлопис" бе открита днес в Регионална библиотека – Смолян.

.
Фотоизложба „Смолян – перлата на Родопите” на фотоклуб „Светлопис" бе открита днес в Регионална библиотека – Смолян. За ръководеният от майстор фотограф Сашо Сарандалиев любителски фотоклуб това е поредна изява, в която младите светлописци показват своя творчески поглед върху тема, касаеща родния ни край.
 
Василена Георгиева – експерт в отдел „Изкуство” направи представяне на експонираните 70 фотографии, в които младите членове на клуба споделят с публиката заснети моменти от живота, природата, хората на Смолян. В изложбата са включени фотографии на младежи на възраст от 12 до 19 години. За присъстващите на откриването гости бе интересно да разгледат и последно направените снимки от провелия се на 30 април форум на тема “Библиотеките - важен фактор в обществения, образователния и културния живот на общността”, с който Регионална библиотека отбеляза 65-тата годишнина от създаването си.
 
В знак на благодарност за създадения нов фотографски продукт младите светлописци получиха книги от екипа на Регионална библиотека” Николай Вранчев” и пожелание за бъдещи творчески изяви.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре