Menu
Понеделник, 22 Октомври 2018 18:21

Fresh Fingers – Запазете Краката Си Чисти и Свежи Без Гъбички!Fresh Fingers – Запазете Краката Си Чисти и Свежи Без Гъбички!

Публикувана от Прочетена 1010 пъти
 
Всички знаем, колко досадни могат да бъдат гъбичните и бактериалните инфекции по крайниците. Наличието им обикновено говори за отслабена имунна система, а отърваването от тях е повече от трудно. Обикновено изисква месеци на третиране, както и колосални суми за покупката на антимикотични препарати. Има ли решение, което да не е толкова времеемко и да не ни коства толкова много средства? Наскоро на пазара се появи противогъбичният спрей Fresh Fingers, за който хиляди българи вече са дали своите положителни отзиви и коментари в Интернет. Но как действа наистина?
 
Как и Защо Се Появяват Гъбичките по Краката?
 
Заразяването с микотични микроорганизми е изключително лесно. За тяхното развитие и разпространение няма конкретен сезон. Това може лесно да стане през лятото или зимата, както и в обществен басейн, тоалетна или баня. Нерядко се случва и когато сте на гости на свой близък, който не подозира, че е преносител на заразата, и ви подкани да обуете чехлите му.
Гъбичките са микроскопични вредители, които буквално виреят по човешката кожа. Имат нужда единствено от леко влажна среда, за да започнат да се развиват. А премахването им е толкова трудно, че понякога отнема месеци, ако не и цяла година, преминавайки от локален към орален прием на лекарства.
 
Профилактичните мерки срещу прихващане на микотични паразити включват:
 
Носене на Индивидуални Чорапи и Обувки от Естествена Материя;
Поддържане на Суха Кожа на Краката и Смяна на Чорапите При Необходимост;
Редовна Подмяна на Хавлии и Спално Бельо;
Поддържане на Добри Нива на Имунитета;
Прием на Богати на Витамини и Минерали Храни и Напитки;
 
Домашни Средства Срещу Микотични Инфекции:
 
Рингвила или трихофитията, както са медицинските названия на заразяването с гъбички по кожата, могат да бъдат третирани и с някои продукти, които лесно да намерите в най-близкия магазин. Това не са форми на лечение, заместващи сигурните противогъбични препарати, но повишават нивата на имунитета и са добро помощно средство за пречистването на организма и пълната детоксикация от микотични организми. Сред най-силните от тях попадат куркумата, ябълков оцет (за локално нанасяне и дезинфекция), кокосово масло, риган, чесън, както и етерично масло от чаено дърво.
 
1216849859448.jpg
 
Наскоро на пазара се появи и нов тип продукт, който попада в категорията на мощните антимикотични препарати. Това е спреят срещу гъбички Fresh Fingers – отскоро достъпен и на територията на България на добра цена.
 
Какви Резултати Да Очакваме от Противогъбичния Препарат Fresh Fingers?
 
Основното предимство на антимикотичното спрейче е, че съдържа единствено екстракти от натурални съставки, които не предизвикват нежелани странични реакции от типа на обриви и алергии. То засилва естествените нива на имунитета и дава на тялото достатъчно сили, за да се пребори с вредните микроорганизми.
 
Ефектите от неговото редовно прилагане са:
 
Пълна Детоксикация на Тялото от Вредни Вещества;
Изчистване на Гъбичната Инфекция;
Превантивна Функция Срещу Бъдещи Рецидиви;
Подсилване на Естествените Нива на Имунитета;
Бързо и Безболезнено Премахване на Гъбичките;
 
Натурални Активни Съставки и Съдържание
 
Спреят за премахване на гъбички и паразити от кожата на краката и ръцете се ползва изключително лесно. Достатъчни са 3-4 впръсквания дневно върху предварително измита и почистена с антибактериален сапун кожа, за да започнат спорите на микотичните организми да умират. Участъкът се държи така 45 минути до 1 час и после се измива внимателно.
 
Средството за борба с паразити съдържа:
 
Екстракт от Пчелен Мед;
Клотримазол;
Екстракт от Лимон;
Комплекс от Витамини;
 
Поръчайте Сега за Здрави Крака!
 
Всеки, който желае да се освободи от бактериална инфекция, може да вземе своята бройка от спрея срещу гъбички Fresh Fingers чрез попълване на кратък формуляр на официалния сайт. Най-бързите ще успеят да вземат антимикотичното средство на промо цена с -50% отстъпка от оригиналната!
 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!