Menu
Петък, 15 Септември 2017 17:29

Футболен отбор от "А" група идва в Рудозем

Написана от
Прочетена 1064 пъти

Ръководството на ФК Палас - гр.Рудозем готви страхотна изненада на всички любители на футбола не само за Рудозем , а за цялата Област Смолян.
На 23.09.2017г. ( събота ) от 17:30 часа на стадиона в Рудозем , новосформирания отбор ветерани на ФК Палас ще приеме гостите от ПФК Ботев Пловдив ветерани с треньори легендите на клуба Динко Дерменджиев и Иван Занев.
На терена в Рудозем ще стъпят имена като Петър Зехтински , Антим Пехливанов , Марин Бакалов, Костадин Видолов , Петър Пенчев,Лилчо Арсов , Запрян Раков, Иван Кочев, Манол Георгиев , Румен Иванов , Стефан Учиков, Христо Стаев , Кирил Андонов, Братята Добревски , Димитър Младенов, Трифон Пачев Атанас Пашев , Георги Георгиев и много други.

Това може би ще бъде едно от последните появи на тези невероятни футболисти , които бяха на крачка през 1984 г. да елиминират германския колос Байерн Мюнхен след загуба с 4:1 в Германия и 2:0 за Ботев на препълнения стадион "Девети септември" в Пловдив.

НЕКА БЪДЕМ НА СТАДИОНА!

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!