Футболисти на "Родопа" наградиха участниците в спортният празник на ДГ "Родопчанче"

Снимка: Адриан Кулев Снимка: Адриан Кулев Снимка: Адриан Кулев Снимка: Адриан Кулев Снимка: Адриан Кулев Снимка: Адриан Кулев Снимка: Адриан Кулев
Футболисти на "Родопа" (Смолян)  изненадаха приятно малчуганите от група "Изворче" на  Детска градина "Родопчанче", в кв. "Райково", като станаха част от техният спортен празник.
Децата бяха разделени в два отбора - "Родопа" и "Лудогорец", като към всеки тим се присъединиха и по трима футболисти от мъжкият тим на "Родопа" - Теодор Стефанов, Адриан Сюрджиев,  Михаел Кисьов, Антон Белюков, Владимир Драмалиев и Христо Ковачев.  Въпреки оспорваната битка, двубоят не излъчи победител и завърши с равенство 1:1. След това последва официална церемония по награждаване на децата и пред погледите на родители, близки, роднини и част от персонала на детското заведение, играчите на "зелено-белите" връчиха медали и купи на участниците в спортният празник.
 
Съотборниците се снимки за спомен, а капитанът на "Родопа" Теодор Стефанов подари на децата от групата с учителки Севдалина Ясенова и Елисавета Иванова футболна топка, като им пожела много забавни игри и любов към спорта.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре