ГЕРБ регистрира листата си в РИК – Смолян

ГЕРБ регистрира листата си в РИК – Смолян
Областният координатор на ПП ГЕРБ Николай Мелемов регистрира днес в Районната избирателна комисия листата с кандидати за народни представители на партията в 22 МИР.
Водач на листата е д-р Даниела Дариткова – депутат от 2009 г. насам и личен лекар на около 3000 души в Смолян. Втори е икономистът Недялко Славов от Златоград, който бе народен представител в 41-то НС и зам.-областен управител. Трети е юристът и зам.-кмет на Смолян Марин Захариев. На четвърто място е Руси Чаушев – общински ръководител на структурата в Девин, главен специалист в местната служба по земеделие. Пети е д-р Красимир Събев от Мадан – анестезиолог в МБАЛ – Смолян. На следващо място е ръководителят на общинската структура на ГЕРБ в Рудозем Шукри Халилов, който е и общински съветник там. На седмо място е Денислав Костов – старши експерт в ОД на ДФ „Земеделие” в Смолян. Областният координатор на МГЕРБ Димитър Настанлиев е осми в кандидат-депутатската листа.
„Подреждането на листата показва постоянство от наша страна. Тя е почти същата като миналата година. Средната възраст на кандидатите е 38 години. Наблегнали сме на млади, утвърдени и перспективни хора. Обхванали сме и географски областта. Съобразили сме се с предложенията на общинските структури”, заяви Николай Мелемов. Той даде заявка за позитивна кампания, каквато е досегашната успешна практиката на ГЕРБ. „Ще се опитаме да стигнем до повече хора, да чуем техните проблеми и най-важното - да поемем ангажименти, което е признак на отговорност. Хората знаят, че ние поемаме само ангажименти, които са по силите и възможностите ни. И помнят. Ние винаги сме били близо до нашите съграждани, не само от избори на избори и винаги сме били коректни към тях. Затова смятам, че ще бъдем първа политическа сила. А и случилото се през последната година показа истинското лице на нашите опоненти”, допълни Мелемов. Единственото му притеснение е, че районът на Смолян е малък, с много бедни хора, което е подходяща среда за купуване на гласове. Мелемов е убеден, че трябва да се проведе референдум и да се въведе задължително гласуване като стъпка, която ще обезсмисли и прекрати тази порочна практика.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре