Menu
Четвъртък, 11 Октомври 2018 12:08

Голям автопоход ще се проведе на 20-ти октомври / събота / по случай 106 годишнината от освобождението Смолян

Публикувана от Прочетена 4173 пъти
Голям автопоход ще се проведе на 20-ти октомври / събота / по случай 106 годишнината от освобождението Смолян снимка: Родопски хайдути
Родолюбци от гр.Смолян и цялата околия, ще се включат в автопохода с развети български знамена и големи транперанти. Венци и цветя ще се поднесат пред мемориалният паметник на вр.Средногорец  , а след това и  пред паметника на полк.Владимир Серафимов в гр.Рудозем .

Маршрута на мероприятието ще е следният : 
1.Сборен пункт 10:00 ч. /20-сти октомври - събота /   - паркинга на ресторант "Рибрака" .
Шествието тръгва по маршрута : ул."Невястата" , ул."Първи май" , ул."Хан Пресиян" , бул."България", ул."Родопи" , ул."Коста Аврамиков" , ул."Тракия" , ул."Момчил юнак" , ул." Стою Шишков" , ул."Атанас Шапарданов" , ул."Братан Шукеров " , ЖК- Петровица , околовръстен път , връх Средногорец , гр.Рудозем . 
Родолюбието повече от всякога има нужда от обединение без значение на политическа принадлежност и религия ! Нека почетем паметта на освободителите ни през далечната 1912 г . Да пребъде всенародното дело и бог да пази България ! 
Манол Ружинов : - председател на НЧ"Кирил Маджаров 1866" гр.Смолян 
       - председател на Сдр"Родопски хайдути " гр.Смолян / с клонове гр.Пещера , с.Момчиловци ,с.Широка Лъка / .
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!