Menu
Понеделник, 20 Март 2017 17:19

Горя перално помещение към химическо чистене в Смолян

Написана от
пожарна пожарна снимка: Смолян днес!
Огнеборците гасига други пет пожара през уикенда
 
На 17.03.2017 г. в 15:55 ч. от Ц112 е получено  съобщение  за  пожар в перално помещение към химическо чистене в гр. Смолян на бул. „България“. Предполагаема причина за пожара - късо съединение. При пожара е унищожено: ламперия - 2 кв. м. и въздуховодни тръби - 4 м. Спасено- сградата. Произшествието е ликвидирано  от  екип на РС ПБЗН-Смолян.
 
На 18 и 19.03.2017 г. на територията на област Смолян има ликвидирани общо 5 пожара без нанесени преки материални загуби в сухи треви и храсти, комини на жилищни блокове и метален контейнер за отпадъци. Причините са: небрежност при боравене с открит огън, непочистен комин и изхвърлена незагасена пепел. Пожарогасенето е извършено от УС ПБЗН – Неделино, РС ПБЗН – Смолян и Чепеларе.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!