Menu
Понеделник, 28 Август 2017 18:16

Грандиозен финал на „Шампион на шампионите 2017” в Златоград

Написана от
Прочетена 1510 пъти
Грандиозен финал на „Шампион на шампионите 2017” в Златоград снимка: община Златоград

От 23 до 27 август 2017 год. в Златоград се проведе детски турнир по футбол "CHAMPION of CHAMPIONS 2017" под патронажа на г-н Мирослав Янчев – Кмет на Община Златоград.
Мероприятието е част от програмата за постигане целите на местната власт за развитие на футбола и масовия спорт като цяло, както и изграждането на дисциплина, работа в екип и здравословен начин на живот на децата.

Състезанието е част и от превантивните дейности на МКБППМН за 2017 година, чийто цели са ограничаване на противообществените прояви извършени от малолетните и непълнолетните, стимулиране на децата да спортуват и да развиват социални умения и здравословен начин на живот. И те бяха постигнати - удоволствието на децата беше огромно, почувстваха се като истински футболни звезди, срещнаха други деца и свои идоли, научиха се на дисциплина и себеотдаване в името на отбора и победата, научиха се да уважават противника и да имат респект към съдия, треньор и публика.


Награждаването беше на 27.08.2017г. на Централния площад в Златоград, където всички участващи отбори, победителите и техните подгласници получиха от Кмета на Община Златоград, купи, медали и други предметни награди. Бяха отличени и най-добрите индивидуални състезатели по постове. Всички участници, треньори, съдии и гости на турнира останаха изключително доволни от организацията и заявиха готовност да посетят Златоград и следващата година.

Класиране при деца, родени 2005 година:

1. ФК "ПЪЛДИН" гр. Пловдив
1. ФК "НЕФТОХИМИК" гр. Бургас
3. УФК " АСТИ" гр. Хасково

Класиране при деца, родени 2006 година:

1. ФК "АРДА 1924" гр. Кърджали
2. ФК "ЗЛАТОГРАД" гр. Златоград
3. ФК "РОДОПИ" гр. Момчилград

Класиране при деца, родени 2007 година:

1. ФК "ВИТОША БИСТРИЦА" гр. София
2. ФК "АРДА 1924" гр. Кърджали
3. ФК „ЛОКОМОТИВ” Дряново

 

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!