Грейват празничните светлини в Чепеларе на 7 декември

Грейват празничните светлини в Чепеларе на 7 декември
Песни, танци, пиеси и огнено шоу ще предшестват дългоочаквания момент тази година в Чепеларе – грейването на празничните светлини.
 
Това ще стане на 7-ми декември (сряда) от 18.00 часа на площад „Олимпийски“.
 
Със своята артистичност възпитаниците на ЦПЛР ОДК и на НЧ „Родопска искра 1880“ - гр. Чепеларе ще изненадат жителите на Чепеларе и ще поставят началото на различната атмосфера, която идва с предстоящите Коледни и Новогодишни празници.
 
Специален поздрав ще отправи г-н Боран Хаджиев - Кмет на община Чепеларе. Магията на огъня ще бъде поднесена по изключително интересен начин с впечатляващо танцово представление с огън "Bright eye". Хиляди искри ще осветяват сцената. Чепеларе ще грейне! Ще е весело и с много настроение! Канелени сладки, греяно вино и скара ще се предлагат в дървената къщичка на площад "Олимпийски"!  Разбира се, най-малките ще бъдат зарадвани с подаръчета - изненади от обичания белобрад старец – Дядо Коледа и неговата вярна приятелка Снежанка, които също ще бъдат част от вълнуващия празник на площада в града.
 
От 17:30 часа ще бъде даден стартът на коледните базари, които ще носят настроение на жителите и гостите на общината. А също така ще ни помогнат да се подготвим за предстоящите празници с оригинални подаръци за любимите хора. 
 
Нека светлината, която всички носим в душите си, озари дните ни!
 
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре