Menu
Понеделник, 13 Март 2017 11:19

Група във фейсбук помага на абитуриенти в неравностойно положение да прекарат незабравима бална вечер

Написана от

Нека всеки с голямо сърце се включи с рокля, костюм, обувки, маникюр, грим и прическа, призовават от „Да помогнем поне за ден –Смолян”

Във фейсбук вече има и група „Да помогнем поне за ден –Смолян” с администратор Надежда Стайкова. Групата е създадена подобно на други такива в редица български градове. Целта е да се помогне на абитуриенти в неравностойно положение, за да прекарат незабравима бална вечер. Нека всеки с голямо сърце се включи с рокля, костюм, обувки, маникюр, грим и прическа, призовава Стайкова. Тя се надява в благородната инициатива да се включат директорите на учебните заведения и класните ръководители на завършващите 12 клас ученици.

Групата бе създадена на 11 март т.г. и само за два дни много дами от Смолян се включиха в инициативата като публикуваха снимки на рокли, сака и обувки, които подаряват от сърце. Други предложиха за тяхна сметка прическа, грим и маникюр за абитуриентка, която не може да си го позволи.

Подари мечта! Ако си дал - не си живял напразно. Нека да подкрепим благородната инициатива и да я споделим , за да достигне до повече хора.

Пресцентър на община Смолян


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!