Menu
Вторник, 14 Март 2017 07:10

Хайри Садъков: Когато ДПС е била в управлението, развитието на България е било най-добро

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ Хайри Садъков

„Когато ДПС е била в управлението, развитието на България е било най-добро“, категоричен бе водачът на листата на Движението от област Смолян Хайри Садъков на поредната си предизборна среща в региона.
„Имаше икономически ръст, обръщаше се внимание на малките населени места, инвестираше се в Родопите, реализираха се редица стратегически обекти, като язовир „Цанков камък“, извървя се целият път по отваряне на ГКПП „Златоград“, като удоволствието за прерязване на лентата беше оставено на други“, добави Садъков.

Той припомни и програмите, които бяха изготвени и за малките земеделски производители, които също имаха възможност за субсидиране.
„На практика с тази програма, всяко едно семейство с имот, което се занимава с тази дейност, можеше да получава финансова помощ, но едно от първите неща, което направи кабинетът Борисов – 2, е именно да спре тези програми“, добави още кандидат-депутатът. Садъков напомни и за специално заделените средства за малките общини, които имаха възможност да кандидатстват за развитието на регионите си.

„Не мисля, че трябва да се подчертава повече, че е необходима специална грижа за Родопите. Това е наложително, ако искаме да спре миграцията и обезлюдяването на районите“, добави водачът на листата на ДПС.
Садъков бе категоричен, че само ДПС е помагала на хората и ще продължи да го прави, ако разбира се хората и партията гледат в една посока.

„Нека сме единни и на 26 март изберем № 9, за да живеем по-добре“, призова избирателите Хайри Садъков.

Пресцентър на ДПС

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!