Неделя, 03 Септември 2017 11:42

Хайри Садъков: С такъв кмет, община Неделино има бъдеще

Хайри Садъков:  С такъв кмет, община Неделино има бъдеще
„Неделинци имат за първи път шанса, начело на общината да е един млад и амбициозен кмет. Кмет, който не жали сили и средства за развитието на града и населените места около него“. Това заяви депутатът от Смолянския регион Хайри Садъков от трибуната в Неделино, при откриване на поредния фестивал на двугласа и празника на общината. Садъков подчерта, че ДПС, като партия също дава своя принос за развитието на общината и има грижата за нея.
 
„Едва ли има нужда да изреждам, какво е направено през последните месеци в общината. Запознат съм и по какви проекти работи в момента кмета Боян Кехайов. Уверявам ви, че община Неделино я чакат още много добри дни и добро бъдеще“, добави Садъков.
 
 
Той разчете и присъствието на земестник-министъра на земеделието, храните и горите Лозана Василева, като зелена светлина за Неделино и по Програмата за селските райони, от която Неделино има голяма нужда.
 
Хайри Садъков поздрави всички гости и жители на общината с празника, като изрази надеждата си, правителството да направи необходимото и в посока на финансовото оздравяване на малките общини в региона, за да имат шанс за развитие. Наблегна и на дългоочакваната пътна артерия Долен-Крайна, която също дава нов тласък за развитие на местния бизнес и отваря врати за нова алтернатива, в намирането на работни места от местното население.
 
Празника в Неделино уважиха и кметовете на ДПС от Рудозем, Мадан и Борино, съответно Румен Пехливанов, Фахри Молайсенов и Мустафа Караахмед. Там бе и областният председател на ДПС – Смолян Салих Аршински, общински председатели  и общински съветници на Движението от областта. 
 
След това, народният представител от 44 – то Народно събрание бе официален гост и на първият празник на Община Белица, организиран от градоначалника му Радослав Ревански.
„Община Белица е още един пример, че там където управлява ДПС нещата се развиват в правилната посока“, коментира Хайри Садъков.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!