Menu
Вторник, 11 Юни 2019 19:15

Хеликоптерът на „Активна грижа” транспортира шефът на „Лев Инс“ в Смолян Николай Келевски

Публикувана от Прочетена 748 пъти
Хеликоптерът на „Активна грижа“ кацна на стадиона в Смолян. С него беше транспортиран Николай Келевски – управител на застрахователната компания „Лев Инс“ – офис Смолян. Келевски пострада по време на езда във Враца, като след инцидента беше с шест счупени ребра. Веднага е закаран за лечение в София, а днес беше транспортиран с хеликоптера в родния Смолян. „Около 50 минути продължи пътуването. Този транспорт е най-щадящ за транспортиране на болни“, каза Келевски. „Лев Инс предлага застраховката „Активна грижа“ повече от две години. „Съветвам всеки да се свърже с офиса на компанията и да си направи тази застраховка. Моят случай е съвсем безобиден, но сме имали и по-тежки инциденти. Това е животоспасяваща операция“, добави Николай Келевски.
 
Застраховката „Активна грижа“ осигурява въздушен и наземен транспортен асистанс и оказване на първа долекарска помощ. Всеки български гражданин, който е сключил застраховката, в размер на около 35 лв. за година, може да ползва помощ от медицинският хеликоптер на „Лев Инс“ при нужда. Той е оборудван с всичко необходимо, което позволява транспортирането на болния или пострадалия до най-близкото лечебно заведение. Има възможност да поеме пострадал и в труднодостъпни райони, без да каца.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!