Menu
Петък, 17 Март 2017 06:02

Христо Беров: Дори и в малките населени места трябва да се почувства промяната

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Жителите на с.Гела, с.Солища и с.Стикъл се срещнаха с третия кандидат за народен представител на коалиция "БСП за България" Христо Беров. Той представи програмата на социалистите за промяна в държавното управление, като наблегна на темата за образование и предложения за реформа в този сектор.

Основен проблем пред жителите е, че в тези населени места нямат дори свои кметски наместници.

Хората в Широколъшките села поставиха въпроса пред кандидат депутата за лошото водоснабдяване в района и липсата на реакция от местните власти. Освен това и там днес повдигнаха въпроса за унищожаването на горите от корояда.

Този проблем стои пред родопчани вече втора година, а решение така и не можа да се намери. Темата беше повдигната и на организираната кръгла маса от коалиция "БСП за България" от представител на лесничеите. Неведнъж е поставян въпроса и от водача на листата на БСП-Смолян Дора Янкова от трибуната на парламента. Въпреки всички опити да се спаси гората, управлението и до днес не е предприело адекватни мерки.

Христо Беров призова жителите на селата да гласуват за по-доброто бъдеще на България и промяна на държавния модел за управление с бюлетина номер 10!

БСП - Смолян Пресцентър

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!