Menu
Четвъртък, 27 Юни 2019 18:15

ХУДОЖНИКЪТ КОНСТАНТИН АНАСТАСОВ ГОСТУВА В КДК – СМОЛЯН

Публикувана от Прочетена 2490 пъти
На 1 юли от 18 часа Клубът на дейците на културата – Смолян ще представи пазарджишкият художник Константин Анастасов, известен в своя град като изключително активен, обществено ангажиран и резултатен художник. Член е на СБХ. Изложбата, с която гостува пред смолянчани, съдържа 43 живописни платна – портрети, пейзажи, композиции, натюрморти.

През 2017 г. Константин (Коко) Анастасов получи поредно признание за своя талант – Почетен плакет от Международния конкурс за карикатура на тема „Маслината“ в град Кирения, Кипър. Конкурсът се провежда от 10 години насам в най-стария град на Острова на Афродита. Анастасов е отличен из между 400 художници от 71 държави.

Изложбата ще остане на вниманието на смолянчани и гостите на града до 15 юли т.г.
 
КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН
 
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!