Menu
Понеделник, 10 Юли 2017 14:04

И Смолян ще отбележи тържествено 180-годишнината от рождението на Левски

Написана от
община Смолян община Смолян

 

И Смолян ще отбележи  тържествено 180-годишнината от рождението на Васил Левски. На 14 юли /петък/ от 18.00 часа в кв.Устово ще бъдат поднесени цветя пред Паметника на борците за свобода и паметната плоча на Илия Белковски –съратник на Левски. От 18,30 часа в читалище „Кирил Маджаров” ще се проведе тържествено събрание- концерт.

На 18 юли /вторник/ в ППМГ „Васил Левски” в кв. Райково от 10,30 часа ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на Апостола на свободата.

Организаторите на тържествата,  община Смолян, Общински комитет

„В.Левски”, читалище „Кирил Маджаров” – кв.Устово и ППМГ„В. Левски” –кв.Райково, канят смолянчани да се включат в честванията- посветени на 180-годишнината от рождението на Апостола на свободата, съобщиха от община Смолян.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!