Menu
Четвъртък, 13 Септември 2018 19:15

И тази година първокласниците в община Мадан ще получат подарък от кмета Фахри Молайсенов

Публикувана от Прочетена 510 пъти

Всички 69 първокласници в община Мадан ще получат в първия учебен ден заедно с учебниците си и занимателната книжка „Ученик съм вече" с пожелание лично от кмета Фахри Молайсенов.
Книжката е специално избрана и съдържа любими детски стихове забавни игри, ребуси и гатанки, чрез които децата лесно ще усвоят и запомнят основните знания по български език и литература, околен свят и музика. Освен прозорец към знанието тя съдържа и родолюбиви текстове и стихотворения, които да разкажат на най-малките ученици за нашата родина, за българската азбука и нейните създатели светите братя Кирил и Методий, за героите ни Васил Левски и Христо Ботев, за националния празник 3 март и българския трибагреник.
Инициативата е насочена към най-малките ученици и се реализира вече 7 години.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!