Menu
Сряда, 13 Юни 2018 16:40

И тази година ще се проведе велосипедното състезание,  посветено на 18 юни – Празник на Обединения Смолян

Написана от

 

 И тази година ще се проведе превърналото се в традиция велосипедно състезание „Обиколката на Смолян”, което е посветено на 18 юни –Празник на Обединения Смолян.

В състезанието могат да вземат участие всички желаещи навършили 16 г. и над тази възраст . Определеният  маршрут е с дължина 18.5 километра и минава през целия град. Стартът ще бъде даден на 18 юни на площад „Свобода“ в 14.30 часа.

Участниците ще  бъдат разделени в четири възрастови групи: I група 16 г. – 18 г.; II група 19 г. – 21 г.; III група 22 г. -34 г.;IV група над 35 г. Това  съобщи Александър Димитров, който отговаря за Спорта в община Смолян.

Победителите ще бъдат наградени по време на празничния концерт, който ще се проведе на Амфитеатъра – Нов център.

Организатори на събитието са Община Смолян съвместно с  дирекция „Пътна полиция“ към ОД на МВР .

Всички състезатели трябва да бъдат с каски и изправни велосипеди.

Желаещите да се включат в надпреварата  трябва да се регистрират  до 18 юни 2018 г., 13.00 часа.

Ако има въпроси може да ги зададете на имейла: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , съобщиха от общината.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!
Прочетена 905 пъти

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!