Идея за подарък за пета годишнина – лазерно гравиране на дърво

Идея за подарък за пета годишнина – лазерно гравиране на дърво

Без значение дали сте кумовете, родителите или просто верни приятели, скъпи близки на съпрузите, не забравяйте да подберете подходящ подарък за петата годишнина от сватбата. Причината съвсем не е само в уважението и жеста. Всъщност, според психолозите петата годишнина от сватбата е сред най-критичните в един брак. Ако за двойките без брак и съвместно фактическо съжителство, любовта умира на третата година, за брака евентуалните проблеми настъпват през петата. Обикновено, тук започват семейните дразги, скандалите без причина, а понякога дори и мисъл за развод. Ето защо като близки на съпрузите, напомнете им за сватбата, защо се ожениха тези двама всъщност обичащи се млади хора с подарък за петата им годишнина.

Има ли нещо друго специфично в петата годишнина от сватбата? Всъщност, да, има. Освен че е критична за брака, тя е известна и като дървена сватба. Старите хора у нас са казвали, че на тази година младите вече са узрели и по-улегнали. Пред страстите път се дава на разбирателството и взаимните компромиси (вероятно затова е и най-критичната годишнина). Също така в много страни се смята, че именно петата е първата годишнина, която се празнува в голяма компания. Стари традиции повеляват съпрузите да си разменят дървени амулети за късмет и в знак на преданост като препратка с венчалните пръстени. Гостите на празника също носят подаръци. И техните подаръци отново следва да са изработени от дърво.

Обикновено поднасяме персонализирани дарове, когато поводът е годишнина от сватбата. За щастие, на дървена сватба имаме широко поле от избор и изява на нашия потенциал да правим красиви изненади. Можете да се възползвате от професионална услуга по лазерно гравиране на дърво. Благодарение на нея всякакъв дървен подарък ще бъде изящно и емблематично персонализиран. В тази връзка, между другото, опциите ви са много. Популярни са дървените плата за мезета, но също така и цели картини, включително и със семейни портрети, с лазерно гравиране. Оригинална ще бъде изненадата под формата на дизайнерска ръчна изработка на табелка за врата, ако наскоро съпрузите са си купили ново семейно жилище. Други предмети, върху които може да се приложи персонализирано лазерно гравиране върху дърво за подарък, са стойка за винени бутилки (задължително поставете поне едно шише марково или вино стара реколта), закачалка, включително за ключове, хранилка за птички, ако семейството живее в къща с дворно пространство и дори лични предмети като ключодържатели, аксесоари като бижута и предмети за лична хигиена (гребени, четка за зъби), поставки и разделите за книги и много други.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре