Logo
Печат на тази страница

Д-р Даниела Дариткова: Гласувах за демократичното бъдеще на стабилна България

Д-р Даниела Дариткова
„Гласувах за демократичното бъдеще на България, вървяща по пътя на стабилното европейско развитие. Гласувах за бъдещето на моя син и на всички български деца, които се надявам да останат тук, а тези, които са натрупали знание и опит в Европа и по  света да се върнат в страната ни». Това каза  д-р Даниела Дариткова, след като упражни правото си на глас.  
На въпрос вярва ли в честността на изборите Дариткова заяви: «Категорично вярвам, че спазвайки законите на България и Конституцията се провеждат честни и демократични избори. Гарант са най-многото наблюдатели от всички досега провеждани избори в България и смятам, че всички компроматни инсинуации ще бъдат правилно разбрани от българския народ. Вярвам в демократичния рефлекс и разума на българския народ и наистина съм сигурна, че той ще упражни честно своя вот днес и ще покаже какво бъдеще за България иска», каза още кандидат депутатът.
Дариткова  упражни правото си на глас в избирателната секция, разположена във ІІ ОУ «Проф. Д-р Асен Златаров» в Райково. Тя бе придружена от сина Борис и съпруга д-р Никола Проданов.
В същата избирателна секция гласува и областният управител инж. Стефан Стайков. „Гласувам за народа, за България”, каза инж. Стайков.
 
Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.