Logo
Печат на тази страница

„Европа Директно” награди 6 мини-проекта

Конкурсът за мини-проекти, обявен от Европейския информационен център „Европа Директно”  в Смолян на тема „2013 - Европейска година на гражданите”, стимулира голям брой участници да покажат интересни и иновативни проекти. Поради високото качество на представените проекти екипът на „Европа Директно” в  Смолян реши да даде 6, вместо обявените първоначално 4 награди. Победители станаха идейните проекти на: Младежки православен център „Чисти сърца”, Клуб „Приятели на Регионален исторически музей „Стою Шишков”, Младежко студио „ОКО” при ГПЧЕ „Иван Вазов”, ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“ и  ОУ „Иван Вазов - Смолян.
При определяне на победителите журито се ръководеше от степента на съответствие и правилното интерпретиране на поставената тема, доброто и пълно представяне на етапите по реализацията на проекта, проявеното творчество и иновация, полезност за участниците и възможност за мултиплициране на дейностите.
Екипът на „Европа Директно” изразява радостта си да бъде партньор при реализацията на мини-проектите и се надява, че ефектът от тях ще бъде  в повишаване на активността на българското гражданско общество и чувството му за европейска принадлежност!

 Пресцентър на „Европа Директно” в Смолян
 
 
Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.