Logo
Печат на тази страница

Отборът на ОУ “Проф. д-р Асен Златаров” е победител в областно състезание “Млад огнеборец”

 ОУ “Проф. д-р Асен Златаров”
Отборът на ОУ “Проф. д-р Асен Златаров” - гр. Смолян е победител в провелото се днес, 15.05.2015 г., в РС ПБЗН – Смолян областно състезание на Младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”.
В двора на районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” – гр. Смолян на 15 май се проведе традиционно областно състезание на Младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец”. Осем ученически отбора “Млад огнеборец” от общините Смолян, Девин, Мадан, Златоград, Чепеларе, Доспат, Рудозем и Баните се включиха в оспорвана надпревара и премериха сила, бързина и умения.
Състезателите от отбора на ОУ “Проф. д-р Асен Златаров” - гр. Смолян се качиха на почетната стълбица с общ резултат 1015 точки. Тимът, който ще представлява смолянска област на националното състезание в к.к. Слънчев бряг. На второ място се класира отборът на СОУ “Отец Паисий” – град Мадан, който събра 1008 точки. Трети в надпреварата останаха учениците от СОУ “Христо Ботев” – град Девин с 999 точки. На победителите бяха осигурени специални купи и медали, а всички участници в състезанието получиха  награди, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Смолян.
    
Крайното класиране от областното състезание на Младежките противопожарни отряди “Млад огнеборец” е следното:
Място
Точки
Отбори
1
1015
ОУ “Асен Златаров” гр. Смолян
2
1008
СОУ “Отец Паисий” гр. Мадан
3
999
СОУ “Христо Ботев” гр. Девин
4
998
СОУ “Антим I” гр. Златоград
 
5
952
СУ “Олимпийски надежди” гр. Чепеларе
6
933
СОУ “Димитър Благоев” гр. Доспат
7
907
СОУ “Христо Ботев” с. Баните
 
8
898
СОУ “Св. Св. Кирил и Методий” гр. Рудозем
Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.