Logo
Печат на тази страница
Четвъртък, 05 Януари 2017 17:29

Поредни собственици на жилища благодарят на кмета Мелемов и строителната фирма за професионалното и качествено саниране на блока им

Написана от
Прочетена 971 пъти
Поредни собственици на жилища благодарят на кмета Мелемов и строителната фирма за професионалното и качествено саниране на блока им снимка: община Смолян
Управителният съвет на Сдружението на собствениците /СС/  „Невястата 3, ул. „Евридика” 2 , вх. А, Б, В” в Смолян  благодарят на кмета Николай Мелемов и на управителя на ДЗЗД „Път Хит”  за успешното и професионално саниране на жилищата им. В него се казва: „ С настоящото писмо изказваме своята благодарност към екипа на община Смолян, ДЗЗД „Път Хит” и техните работници във връзка с реализиране на проект по Националната програма за обновяване на българските домове. Екипът на ДЗЗД „Път Хит” изпълни професионално и качествено всички строителни дейности и мероприятия по проекта в срок. СС „Невястата 3 гр.Смолян, ул.”Евридика” 2, вх. А, Б, В пожелава на строителите успешно реализиране на бъдещи проекти, а на община Смолян още проекти, които да променят облика на града ни”, се казва още в благодарственото писмо.
То е подписано от председателя на Управителния съвет на СС „Невястата 3 , гр.Смолян, ул.Евридика” 2, вх. А, Б, В” Мариана Пойдовска.
Това е второ благодарствено писмо получено в община Смолян от доволни собственици на санираните им жилища. В началото на декември м.г.  Управителният  съвет на СС „Момина  скала №4, бл.51 в  Смолян също изказаха благодарност  на кмета  Мелемов за завършилото  предсрочно саниране на блока им.   
 
Пресцентър на община Смолян
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Последните от Смолян-днес

Свързани статии (по етикет)

Copyright © 2009 - 2018 Смолян днес!. All rights reserved.