Logo
Печат на тази страница

Непочистен комин предизвика пожар в къща

Непочистен комин предизвика пожар в къща

Общо седем пожара са станали през почивните дни в смолянско, информират от РД ПБЗН – Смолян.

Напочистен комин предизвика пожар в къща, собственост на 34-годишен мъж, в девинското село Чуреково. Сигналът за инцидентът е подаден на 22.01.2021г. в  21:27 часа на тел.112. Унищожени са 4кв.м. дюшеме, 6кв.м гипсокартон, 4кв.м. вата за изолация, спасени са две сгради. Произшествието е ликвидирано в 01:20 часа от екип на РСПБЗН-Девин.

На 22 януари на тел. 112 са получени сигнали за още четири пожара. Два от тях са в комин на къща в гр. Доспат и в комин на жилищна сграда в гр. Златоград. Няма унищожено имущество, спасени са сградите.

Третият сигнал е за пожар в гора в гр. Смолян, причинен от късо съединение на електропровод. Няма унищожено имущество, спасени са около 100дка иглолистна гора.

На 22 януари е горял и контейнер за отпадъци, намиращ се в гр. Чепеларе. Причината е изхвърлена незагасена пепел. Няма унищожено имущество, спасени са два леки автомобила, намиращи се в непосредствена близост.

На 23 януари са възникнали два пожара - в метален контейнер за отпадъци, намиращ се в гр. Смолян и в комин на къща, намираща се в с. Хвойна. И при двата инцидента няма унищожено имущество.

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.