Logo
Печат на тази страница

Депутатът д-р Красимир Събев се включи в “зеления коридор” срещу COVID-19

Депутатът д-р Красимир Събев се включи в “зеления коридор” срещу COVID-19 Депутатът д-р Красимир Събев се включи в “зеления коридор” срещу COVID-19 Депутатът д-р Красимир Събев се включи в “зеления коридор” срещу COVID-19 Депутатът д-р Красимир Събев се включи в “зеления коридор” срещу COVID-19 Депутатът д-р Красимир Събев се включи в “зеления коридор” срещу COVID-19

Депутатът от ГЕРБ д-р Красимир Събев се включи в инициативата “зелен коридор” за ваксинация срещу COVID-19 в Смолян.

В днешния почивен ден той консултира всички, на които предстоеше да се имунизират. В кампанията, организирана от РЗИ – Смолян, се включиха също д-р Мими Кубатева – началник на инспекцията, и д-р Сийка Чернева – директор на Дирекция “Надзор на заразните болести”.

В неделя в областния град са се ваксинирали 120 човека.

„Хората поставяха конкретни питания относно ваксината, интересуваха се най-вече от противопоказанията. Бях приятно изненадан, че имаше доста желаещи, въпреки че не бяха се записали предварително. Работейки в интензивното отделение, виждам как при някои хора сме безсилни да се справим със заболяването, затова призовавам всички да подхождат отговорно, като се ваксинират при удобен за тях момент. Това е грижа както за тях самите, така и за техните близки, приятели, колеги“, заяви д-р Събев.

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.