Logo
Печат на тази страница

Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип

Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип Д-р Даниела Дариткова: Водач съм на листа от добре сработен във времето екип

Нашият девиз е "Работа, работа, работа". Затова смятам, че ще подкрепите най-работливата кандидат-депутатска листа, сформирана от добре сработен във времето екип. Всички са професионалисти в своята област, всеки е с експертиза в определени направления. Това ни дава възможност да решаваме различни проблеми и да отговаряме на различни предизвикателства, заяви пред жители на село Смилян водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова.

Тя припомни, че в Смилян през последните години са инвестирани около 5 млн. лева. Асфалтирани са множество улици. Селото наскоро получи от правителството 1 млн. лева за улици, по които се работи. Наскоро е ремонтирана здравната служба. Обновено и санирано е училището, физкултурният салон. Изградена е нова спортна площадка. Изпълняват се малки проекти по ПУДООС. Сега се подготвя проект за водопровод, където не е полаган нов асфалт.

 „Винаги сме били на разположение по всякакви въпроси, когато можем да бъдем полезни. Затова разчитаме, че на 4 април с бюлетина 28 ще подкрепите кандидатите на ГЕРБ-СДС“, подчерта тя.

В срещата с жители на Смилян участваха и кандидат-депутатите Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев.

По думите на Недялко Славов – втори в листата на ГЕРБ-СДС, за тях кампанията е лесна, защото никой не е късал контактите си с хората и им е познат.

Славов изтъкна, че в тези бурни времена единствено ГЕРБ-СДС могат да гарантират стабилност - устойчив растеж, устойчиво икономическо и социално развитие, справяне с пандемията.

„Това предизвикателство подчини нашите усилия в последната година. Имаме конкретни ангажименти във всяка сфера. Ключови за нас остават образованието и здравеопазването, където ще продължим да инвестираме с ясното съзнание, че те дават сериозен принос в качеството на живот. За нашия регион е особено важно да се ангажираме с инвестиции и в инфраструктурата. Имаме ясен план върху какво ще работим следващите 4 години“, каза Славов.

Той съобщи, че се предвижда цялостно проектиране и ремонт на пътя Смилян-Арда. 

„Образованието е национален приоритет през последните 4 години, но е факт, че то е основен приоритет за всички вас - родители и учители в Смилян. Всички вие полагате толкова много усилия децата ви да получат качествено образование, да израснат достойни личности. Над 20 милиона лева са инвестирани в нашата област. От тях 1,2 млн. лв. са инвестирани в училището на Смилян. Това са средства, които подобриха не само материалната база, но също така информационното обслужване на учебния процес. Всичко това е благодарение на държавната политика към защитените училища, каквото е в Смилян“, каза Мария Семерджиева.

По думите й след като учителските заплати са увеличени със 100%, възнагражденията им ще продължат да се вдигат и в следващия мандат.

„Ще работим за подобряване на материалната база, макар че в училището тук остана много малко да се прави. Предстоят инвестиции в детската градина. Ако вие ни подкрепите с №28 на 4-ти април, ще работим заедно и занапред“, подчерта Семерджиева.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.