Logo
Печат на тази страница

Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата

Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата Д-р Даниела Дариткова: Доспат е знаково място за ГЕРБ, благодарим ви за подкрепата

 

Доспат се утвърди като знаково място за ГЕРБ. Дойдохме в пълен състав – осемте кандидат-депутати да ви благодарим за подкрепата, която винаги сме получавали от вас и да поискаме отново доверието ви, заяви водачът в листата на ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова пред жители на общината.

Тя подчерта, че в годините, в които е управлявала ГЕРБ, в Доспат са реализирани много проекти.

„Опитвахме се да ги изброим заедно с кмета, но е трудно, тъй като са страшно много. Само от постановления на Министерския съвет в Доспат са инвестирани 16,5 млн. лева за различни инфраструктурни обекти. Тук се строи усилено нов център на града, който значително ще подобри облика на Доспат -на стойност 4,5 млн. лв. Зад нас е залата, виждаме училището, улици, пътища. Всичко това се е случвало, защото сме работили в един екип, един добре стикован отбор от професионалисти, заедно с кмета, с народните представители, с централната и регионалната власт. Това е успешният модел да се реализират политиките, които обещаваме. Всичко, което сме поемали като ангажимент, е изпълнено“, посочи д-р Дариткова.

Тя помоли хората да не се поддават пред новоизмислени месии - хора, които идват за малко, обещават много, но не могат нищо да свършат.

Дариткова заяви, че ако ГЕРБ-СДС получи доверие за следващ мандат, обещава устойчивост на държавните финанси, увеличение на брутния вътрешен продукт, увеличение на минималната и средната работна заплата, на пенсиите, повече инвестиции в пътища, водоснабдяване, повече санирани сгради и повече привлечени европейски средства.

Недялко Славов – втори в листата, съобщи, че поет ангажимент, който е част от регионалната програма на ГЕРБ-СДС, е пълна реконструкция на пътя Девин-Доспат.

„Подкрепата за вашите проекти е била абсолютно аргументирана и право пропорционална на подкрепата, която сте ни давали като кандидати. Аз не крия, че имаме надежди на тези избори Доспат да бъде общината, която ще даде най-високите резултати за ГЕРБ“, посочи Славов и допълни, че в управлението си ГЕРБ доказа ангажираност към проблемите на всяко населено място, на всяка община, с индивидуален подход към всеки, който е имал нужда от подкрепа.

Владимир Солаков – четвърти в листата и представител на община Девин, призова жителите на Доспат да гласуват за най-силната листа в тези избори.

„Не се доверявайте на приказки, а вижте кой върши реалната работа! Има едни наши опоненти, които говорят, че всички пари, които са идвали в региона, са от г-н Цветанов. Това е абсолютна лъжа. Аз съм бил 4 години заместник-кмет и знам много добре - един кмет, когато иска пари, писмото винаги е с адресат Бойко Борисов. Средствата  в общината пристигат с подписа му. Всеки, който ви говори друго, ви манипулира. Не се поддавайте на внушения във времена на пандемия! Подкрепете хората, които са доказали, че в действителност разрешават проблемите ви“, призова Солаков.

Той е категоричен, че всеки глас за листата на ГЕРБ-СДС в неделя е не само глас за народните представители, а глас в подкрепа на кмета, глас за себе си.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.