Logo
Печат на тази страница

Бойко Борисов в гр. Доспат: Нашите опоненти само фалшиви новини правят, защото няма какво да покажат!

Бойко Борисов в гр. Доспат: Нашите опоненти само фалшиви новини правят, защото няма какво да покажат!

Премиерът Бойко Борисов изненадващо посети Община Доспат. Съвместно с кмета на Общината инж. Елин Радев инспектираха проекта за Новия център на гр. Доспат.

Премиерът попита кмета как вървят нещата в Общината. Кметът инж. Елин Радев сподели, че предизборно социалните мрежи бълват фалшиви новини една след друга и даде пример, как в една публикация Новият център е преименуван на негов частен МОЛ.

Тези, които провокират, тези, които мачкат, тези които се държат агресивно в София казват, че правителството ги тормози бе коментарът на Борисов.
Нашите опоненти само фалшиви новини правят каза Бойко Борисов, защото няма какво да покажат. Училища, спортни зали, площади – това правим ние подчерта Борисов. Те искат да покажат нещо, но няма какво … и започват да лъжат. Шансът за нашите опоненти е да направят манипулацията, но нека да си победят честно.
Премиерът коментира, че другото нещо, което дразни някои от опонентите е, че мюсюлманите подкрепят партия ГЕРБ.
Борисов изрази възхищение от природните дадености на Община Доспат. Да си ми жив и здрав кмете! Минахме през Община Доспат да дадем кураж. В София говорят едно, но на терен е съвсем друго – тормозят, все едно ние сме опозиция, допълни Премиерът Борисов.
Кметът инж. Елин Радев на свой ред допълни, че толкова проекти никога не са се изпълнявали и то благодарение на г-н Бойко Борисов. Радев изказа благодарност и от името на жителите на Община Доспат за постоянната подкрепа от страна на централната власт и отново призовова всички избиратели на 4 април с № 28 мощно да подкрепят ПП ГЕРБ!


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платен материал

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.