Logo
Печат на тази страница

ОБРЪЩЕНИЕ НА ВОДАЧА НА ЛИСТАТА НА БСП АЛЕКСАНДЪР СИМОВ КЪМ РОДОПЧАНИ

АЛЕКСАНДЪР СИМОВ

Уважаеми родопчани, скъпи приятели!

Отново се намираме пред кръстопътя на съдбата и достоинството ни, като отделни хора и единен народ!

Отново сме на прага на изборите за личности, които да представляват нашите интереси пред и във властта, да обличат нашите нужди и надежди в законодателна форма, с което отново да започнат да принуждават изпълнителната власт да ги изпълнява "на ползу Роду", а не в полза на един политически картел!

Тези избори са важни не просто за държавата, а за всеки един от нас. Родопчаните са горди хора, хора с голямо достоинство и несломим характер, закалени през столетията! И искрено и убедено вярвам, че няма да допуснем за пореден път да се потопим с главите в блатото на големите обещания и нулевите действия.
Време е нашият глас да бъде чут и чрез него да реализираме отдавна назрялата необходимост от съдбовна промяна!

След поредица от престъпни действия и бездействия, следвани от недопустими и фатални грешки в управлението и на здравната система на държавата, и на кризата, като цяло, довели до катастрофален провал на имунизационната политика, Бойко Борисов и ГЕРБ съзнателно сковаха страната в хаотичен трети пореден локдаун, като "свободни" останаха само постоянните обиколки с джипа. Това, освен пореден удар срещу незащитения малък и среден бизнес, срещу целия бранш на обществено ориентираните услуги, е и умишлен начин избирателите да бъдат наплашени.
Страхът се насажда, като вирус, чрез всички медии под формата на статистически еквилибристики с обективно непроверяеми, но задължително плашещи данни, следвани от алогичните, но затова пък зрелищни управленски пируети на премиера и неговото обкръжение.

Целта е ясна - осигуряване на максимално ниска активност на изборите. Това е единственият начин ГЕРБ да получи възможност безнаказано да контролира резултатите от вота чрез повишаване на дяловата стойност на подконтролния им "административен вот" спрямо общия вот на народа ни. С други думи - свободният вот на хората трябва на всяка цена и с всякакви средства да бъде понижен до нивото на "административния" и купен вот, за да може тяхната клиентела да деформира волята на българския народ и на родопчани. Те вече един път са изпитали на гърба си болезнената сила на народната воля, конато на последните президентски избори хората излязоха решително и без страх пред урните, и как това разруши напълно плановете на фабриката им за "печелене" на избори!

А средствата за постигане на крайната им цел са две - насаждане на панически страх и внушаване на безпомощност, безнадеждност и предрешеност на резултатите от народния вот!

Защото самият ГЕРБ се тресе от страх пред свободната воля на народа. И точно заради това управляващите се опитват да прехвърлят собствения си страх от предстоящето решение на хората върху нас, преформатирайки го в "страх от вируса". Същевременно, всички лакейски социологически агенции ни заливат с цифри, коя от коя по-фрапиращи, но внушаващи само едно - "убедителната" победа на ГЕРБ. Задачите на тези "стъкмистики" са много ясни: от една страна - да ни убедят, че индивидуалният глас на всеки един от нас е безсилен да пречупи тенденцията и затова няма смисъл от гласуването, а от друга - да подготвят почвата на общественото мнение за легализиране и безропотно приемане на вече подготвените от "фабриката за печелене на избори" фатални цифри на резултатите от вота.

Казано на по-прост език, внушението звучи така: "Българино, защо да се излагаш на допълнителен риск да се заразиш с вируса, посещавайки изборната секция, когато твоят глас и без това няма да може да свли ГЕРБ от власт?"

Заради рък това нашият контрапризив е - "Хора, не се страхувайте! Излезте да гласувате!".
Пускането на бюлетина не е по-страшно от излизането за хляб до магазина. Не се поддавайте на насажданата отгоре истерия и излезте да заявите своята воля за промяна!

Именно заради това - да предоставим на всеки свободата да изрази волята си без страх от вируса, ние направихме и предложението за започването на преговори за доставка на руската ваксина "Спутник", която да запълни вакуума от недостига на други е предварително договорени и заплатени, но недоставени ваксини. Но властта е парализирана и от своя страх, и от своето безсилие, и не знае какво да направи. Дори в името на това, да оставим кошмара КОВИД-19 зад гърба си, е необходима смяна на провалилото се правителство, необходима е национална енергия, която да разтърси безвремието. Това можем да го направим само ние всички заедно!

Носете маски! Пазете здравето си, но не жертвайте достоинството си! Не се отказаайте от правото си да изразите своята воля на 4 април.

Ние от БСП заставаме пред вас с цялата си отговорност на доказаната за последните 4 години единствен носител на алтернативата на "срутището ГЕРБ"! 
Ние не даваме красиви обещания, а приемаме конкретни задачи!
Ние не изискваме благодарности, а поемаме отговорности!

В мига, в който поемете бюлетината, вие поемате бъдещето на страната и на Смолянска област в ръцете си. Възползвайте се от това право. И се разпоредете с гласа си според съвестта и достоинството си. Без страх! Но с отговорност пред децата си и с грижа за родителите си!

С надежда за различен живот, различна България и процъфтяващ родопски край!

Заедно ще победим! С грижа за хората!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платен материал

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.