Logo
Печат на тази страница

Как да се регистрирате в Bet365 през мобилния си телефон

Как да се регистрирате в Bet365 през мобилния си телефон

Както подобава за един от най-големите хазартни оператори в света, залозите на Bet365 са достъпни по всяко време и от всяко устройство. В приложението на оператора ви очакват спортни залози, покер събития, казино игри на живо, пряко предаване на мачове и куп възможности да си проверите късмета. Достатъчно е да потърсите Bet365 app в интернет, за да отворите мобилен портал към света на хазарта. Изтеглянето отнема отрицателно време, а след това може директно да се регистрирате, за да залагате.

Какво се изисква за регистрация?

Екипът на Bet365 не пести грижи, за да потвърди легитимността на всеки нов потребител. Това означава, че при отваряне на акаунт вие ще минете през верификация. Т.нар. идентификация изисква от потребителя да предостави електронно копие на документа за самоличност, който е посочил при регистрацията - паспорт, лична карта или шофьорска книжка. В определени случаи операторът може да предприеме процес на допълнителна идентификация, за да потвърди вашата самоличност и наличието на финансови ресурси за залагания.

Първо обаче трябва да се съгласите да приемете правилата и условията на Bet365, което е практика. При създаване на профила следва да попълните лична информация - име, адрес и телефонен номер и имейл. С тази данни хазартният оператор ще провери дали имате необходима възраст за хазарт, както и дали се намирате в държава, в която хазартната дейност е легална. Разбира се, следва на напишете и потребителското име и паролата ви в системата. Тя ще ви предложи да въведете определени настройки върху лимитите, така че да играете отговорно и разумно, също така ще ви предлага и специални бонус оферти.

Какво представлява мобилното приложение?

Функционалността, услугите и интуитивният потребителски интерфейс са част от причините за сравнително високия рейтинг на апликацията. Нека не пропускаме факта, че специално разработените мобилни приложения са по-скоро изключение, отколкото редовна практика на големите хазартни оператори. Повечето от тях предпочитат да се съсредоточат върху мобилните версии, достъпни през браузърите на преносимите устройства, така че в случая Bet365 са едни гърди напред пред конкуренцията.

Ако не искате да инсталирате още едно приложение на вашия мобилен телефон, няма проблем. Платформата на Bet365 ще работи отлично в браузъра на вашия телефон или таблет. Софтуерът автоматично запомня вашия прогрес в игрите и го синхронизира в реално време между различните устройства, които използвате. Минусът на приложението е, че не поддържа чата с отдела за обслужване на клиенти, но пък залозите на живо са максимално улеснени.

Какво са предимствата на апликацията?

Мобилното приложение на Bet365 съдържа функциите, които предлага и основната настолна версия, но е оптимизирано, за се улесни ползването му през телефони и таблети. Компанията има 20-годишна история, тоест богат опит в предоставянето на нови и практични решения за потребителите. За улеснение на играчите се предлагат над 15 езикови версии, включително на български, а разнообразието от игри ще задоволи всеки вкус. Имайте предвид, че поради ограниченията на хазарта в Google Play Store, ще се наложи да свалите приложението от сайта на оператора, както и да промените настройките на телефона си.

Специалистите на британския хазартен оператор са се погрижили и за сигурността. Мобилното приложение може да се отвори с лицево разпознаване, пръстов отпечатък или парола. Така всеки потребител ще е спокоен, че никой няма да злоупотреби, ако получи достъп по устройството му. Всеки играч разполага и с уникален 4-цифрен код за сигурност.

Преди мерките за сигурност обаче, нека не забравяме, че хазартът може да бъде опасно хоби. Затова използвайте приложението, за да се забавлявате, но без да рискувате прекалено много.

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.