Logo
Печат на тази страница

Деца от Пловдив и от Момчиловци играха хора на Рожен

Деца от Пловдив и от Момчиловци играха хора на Рожен Деца от Пловдив и от Момчиловци играха хора на Рожен Деца от Пловдив и от Момчиловци играха хора на Рожен Деца от Пловдив и от Момчиловци играха хора на Рожен

Съвместна инициатива  с децата от Образователен център „Авигея“, гр. Пловдив и танцьорите от ТС „Етномагия” към НЧ „Светлина 1925”, с. Момчиловци  се проведе на 29 юли, съобщи секретарят на читалището Васка Мавродиева.

Ръководителят Кристина Наумовска и децата от състава показаха традиционните родопски хора както и хора от други фолклорни области на България.

Гостите от Пловдив научиха характерните особености на родопските традиционни носии и споделиха своите желания за развитието си като личности в живота.

Специални гости на приятелската среща, която се състоя на  хотел КООП "Рожен", бяха Тошко и Ради от с. Момчиловци, дечицата, които се отглеждат от баба си.

Децата от центъра в Пловдив  дариха средства на момчетата с пожелание за здраве, благоденствие, кураж и много лични успехи. „Изключително емоционална и вълнуваща среща.

Протегнатите ръце и отворените сърца са символ на приятелство и доброта”, казаха родителите на децата от лагера.

Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.