Logo
Печат на тази страница

80 деца участваха във футболен турнир за Купа "Смолян"

80 деца участваха във футболен турнир за Купа "Смолян" 80 деца участваха във футболен турнир за Купа "Смолян" 80 деца участваха във футболен турнир за Купа "Смолян" 80 деца участваха във футболен турнир за Купа "Смолян" 80 деца участваха във футболен турнир за Купа "Смолян"
80 деца от пет отбора взеха участие в приятелски турнир по футбол за Купа "Смолян". Надпреварите се проведоха от петък до неделя на Стадион "Смолян", като участие взеха отборите от набор 2009/10 година на "Родопа", "Вихрен" (Сандански), "Арда 99" (Кърджали), "Левски" (Крумовград) и "Вихър" (Златоград).
 
Всички участници получиха медали за участието си в турнира, който има амбицията да се превърне в традиционен, уточни организаторът на мероприятието Левент Аврамов. 
"Благодаря на всички деца участвали в турнира, както и на техните треньори. Радвам се, че оставихме добро впечатление у тях, като още сега изразиха желанието си за участие в надпреварите през следващата година", коментира още Аврамов. 
 
Организаторът на спортното мероприятие благодари и за съдействието от страна на Община Смолян и лично на кмета Николай Мелемов.
Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2021 Смолян днес!. All Rights Reserved.