Logo
Печат на тази страница

"Родопа" стартира сезона с победа, би "Сокол" с 2:0

"Родопа" стартира сезона с победа, би "Сокол" с 2:0 "Родопа" стартира сезона с победа, би "Сокол" с 2:0
"Родопа" (Смолян) стартира сезона с победа, като би "Сокол" (Марково) с 2:0. С голаве на Даниел Кутев и Николай Тихомиров през второто полувреме, смолянчани записаха първите си 3 точки в шампионата на  "Трета лига" - Югоизточна група. 
 
Двубоят се игра вчера на стадион "Септември", в смолянският квартал "Райково". 
През първите 45-минути възможност да реализиратпопадение за домакините имаха Даниел Кутев и Антон Белюков, но за съжаление вратата на "Сокол" остана "суха". 
 
През второто полувреме, футболистите на "Родопа" се опитаха да притиснат противника и в 55-та минута Кутев бе спънат в наказателното поле на гостите от Теодор Митрев и главният съдия Петър Аспарухов отсъди дузпа в полза на "зелено-белите". Тя бе реализирана от Кутев и домакините поведоха с 1:0. 
 
В 80-та минута Николай Тихомиров успя да направи резултата 2:0, след гол с глава. Гостите също се опитаха да променят резултата, като старши треньорът на отбора от Марково извърши тройна смяна в 64-та минута, а в 76-та двойна, но така или иначе не се стигна и до почетно попадение, като заслуга за това има и стражът на "Родопа" Горан Гръблев. 
Принудителна смяна се наложи да се извърши и в тимът воден от Юлиян Сюрджиев, след като бе контузен Йордан Чакъров. За съжаление младата надежда на "Родопа" бе откаран с линейка в местната болница и все още не е ясно състоянието му. Видимо изпитваше болка в единия крак. 
Вашият FACEBOOK коментар ...

Последните от Смолян днес!

Copyright © 2009 - 2022 Смолян днес!. All Rights Reserved.