Menu
Четвъртък, 28 Юни 2018 13:58

Информация за обстановката в област Смолян към 13:30 часа

Публикувана от Прочетена 2552 пъти

В две общини на територията на област Смолян е обявено бедствено положение – Смолян и Чепеларе. Главна пътна комуникация Смолян е затворена за всички видове транспорт от светофарите в кв.Райково до Карлък.

Възникнало е свлачище върху пътното платно в района на бензиностанцията между Проглед и Чепеларе. Пътят е затворен за движение и се работи по разчистване на свляклата се маса.

В следствие на обилните валежи, остава голяма опасността от възникване на свлачища по републиканската и общинската пътна мрежа в региона. Пътноподдържащата фирма по републиканската пътна мрежа, екипите на ПБЗН и доброволците са в готовност за действия при възникване на извънредни ситуации.

Нивата на реките в другите осем общини и язовирите в областта са в нормални граници.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!