Menu
Вторник, 24 Октомври 2017 09:43

Инцидент на пътя отне живота на 45-годишен мъж

Публикувана от Прочетена 710 пъти

На 23.10.2017 г. около 19.10 ч. на път гр. Девин – гр. Смолян, след Настански мост, лек автомобил "Тойота Авенсис", собственост и управляван от 45-годишен жител на с. Беден, общ. Девин, поради несъобразена скорост с пътните условия (мокра настилка), на дясна крива излиза от ляво извън пътното платно, удря се в ската, след което автомобила променя посоката на движение и пада по таван в рибарник, намиращ се в дясно на около 4 метра под нивото на пътя.

Починал е водачът на автомобила, който е пътувал сам. Съдействие са оказали екип на РС ПБЗН – Девин за изтеглянето на автомобила. Тялото му е транспортирано в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ - гр. Смолян за извършване на аутопсия. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Девин. По случая е образувано досъдебно производство.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!