Menu
Четвъртък, 04 Април 2019 17:23

Инж.Станко Делиянчев е "Лесовъд на годината“ за област Смолян

Публикувана от Прочетена 2018 пъти

Днес, Южноцентрално държавно предприятие – Смолян съвместно с Регионална Дирекция по Горите – Смолян проведе регионално честване на Седмица на гората – 2019 г. Мотото на събитието тази година е „140 години история и традиции в грижата за бъдещето на гората!“.

По време на събитието, на площада в село Хасовица бяха връчени традиционните награди и приза „Лесовъд на годината“ за област Смолян, с който тази година бе удостоен инж. Станко Делиянчев – Директор на ТП ДГС „Смолян“. Негови подгласници са инж. Съби Димитров – Директор на ТП ДГС „Златоград“ и инж. Кръстю Узунов – Директор на ТП ДГС „Славейно“.

Наградите бяха връчени от инж. Ивайло Исаев – Зам. Директор на ЮЦДП – Смолян. След тържествената част, участниците - представители на партньорски институции и организации от област Смолян взеха участие в залесяване на горски площи, освободени в резултат на възникнал преди 3 години пожар в района на селото.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!