Menu
Понеделник, 23 Април 2018 10:50

Испанският футболен гранд „Валенсия" кани маданчанина Филип Чукаров на тренировки с юношите на отбора

Публикувана от Прочетена 2811 пъти

Маданчанинът Филип Чукаров, който тренира футбол в ФК „Палас" (Рудозем) получи покана от испанския гранд „Валенсия” да тренира с юношите на отбора за период от 5 дни.
Игровите качества, отличната физическа подготовка и спортсментството на младежа са забелязани от скаутите на световната футболна организация Global Premier Soccer (Глобал Премиер Сокър) и „Валенсия" по време на елитен международен турнир, проведен в Гърция.
В организираните футболни срещи, Чукаров реализирал 5 гола и направил 4 асистенции, които изстреляли нападателя в челното място в неговата възрастова група.

Това е поредното голямо отличие за Филип. Младежът е само на 15години, а вече има десетки отличия в различни видове спортни дисциплини като кикбокс, карате, плуване, футбол, бягяне и др.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!