Menu
Вторник, 04 Септември 2018 08:32

IT специалисти изградиха беседка в Пампорово

Публикувана от Прочетена 2681 пъти

IT специалисти изградиха беседка в Пампорово, съобщиха от Туристическия център. Компютърните експерти измайсторили кътчето за отдих по време на тиймбилдинг през уикенда в курорта. Условията за туризъм в Пампорово са отлични, температурата е 24 градуса, а времето е слънчево и подходящо за излети, уточняват от Туристическия център. 

Новата беседка е поставена на екопътеката от вр. Снежанка към Орфеевите скали. Това е един от маршрутите, предпочитан от туристите в планинския курорт през това лято. Български, израелски и британски ваканционни групи почиват в Пампорово в последните седмици от лятната ваканция. 

"Пампорово" АД въвежда намаление на пакетите за настаняване през празничните дни около 6 и 22 септември. Промоционалните оферти на хотел "Перелик" от 5 до 9 септември предвиждат 95 лв. на вечер за помещение, тип "джуниър суит", подходящо за настаняване на семейство с две деца.

За почивните дни около 22 септември пакетът за "джуниър суит" е 90 лв. Като бонус за настанените в хотела, на 8 и 22 септември се предвижда безплатен пешеходен тур с планински водач до Каньона на водопадите. Лифтовете, Велопарк Пампорово-Мечи чал, басейнът в хотел "Перелик" ще работят до 25 септември, уточняват от дружеството. 

Източник: БТА

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!