Menu
Петък, 17 Март 2017 17:52

Иван Гавазов: Левицата ще работи за балансирано развитие на регионите

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кандидатите за Народни представители от Коалиция “БСП за България” Иван Гавазов и Исай Савов се срещнаха с жителите на квартал Настан и село Гьоврен. На срещата в кв. Настан хората поставиха остро проблемът с качеството на водата, въпреки че там извира минерална вода.

Жителите не скриха и своето притеснение, че отново ГЕРБ ще затворят болницата в Девин, ако спечелят изборите. В село Гьоврен жителите също настояха пред двамата кандидати да се застъпват и отстояват правото на равен достъп до здравеопазване и на хората от малките населени места.

bsp 17 03

Според Иван Гавазов единствено програмата на левицата гарантира балансирано развитие на регионите, а не съсредоточаване на инвестициите в големите градове София, Пловдив, Варна и Бургас, които се развиват за сметка на малките населени места.

Исай Савов на срещите подчерта, че един от основните приоритети за левицата в региона ще бъде подкрепа на хората в предпенсионна възраст, за които нито има работа, нито шанс днес да натрупат необходимия стаж за пенсия.

Настанци призовават за контрол при строителство на пътища и разходването на държавни средства.

БСП - Смолян Пресцентър

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!